Particulieren.

Iedereen is welkom maar ik focus vooral op dames. Vanuit mijn eigen achtergrond begrijp ik hun leefwereld het beste. Ik stond immers vaak in hun schoenen! Daardoor bereik ik met hen vlotter resultaat.

Net bevallen? Last van nek of rug? Fibromyalgie? 65-plus? Ook voor u is gezond leven mogelijk! D.m.v. een speciaal aan uw noden aangepast trainingsprogramma gaan we voor uw goals.

Bedrijven.

Ook coaching op uw bedrijf is mogelijk.

  • tijdens de middagpauze: Bodyfit, BootCamp, …
  • een orginele teambuilding

Betere sportprestaties leiden tot betere werkprestaties!

Scholen.

Vang de koude wintermaanden op en geef de kinderen door beweging kans om zichzelf op te warmen, uit te leven en na de middagpauze beter te focussen in de les.

Ook voor de sportdagen op uw school kunt u een beroep op me doen.

Coachees vertellen.

Voor de beste versie van jezelf, moet je bij BodyNation zijn.

Yentel ScheynenONE-TO-ONE . FOOD

Bodynation is geweldig. Wat wil een mens nog meer! Buiten met z’n allen gezellig sporten en een gezellig babbeltje erbij. Meer hebben we niet nodig!

Elke VerellenBOOTCAMP . FOOD

Mijn wekelijkse loopjes, ondertussen al flink wat kilometers, zijn hemels! Niki is een coach uit de 1000! Ze motiveert, inspireert en steunt je waar nodig. We spreken niet meer van een “Start to Run” maar wel van een flinke run door de heerlijke Trappistenbossen. Telkens weer ontdekken we een nieuw weggetje en ondertussen zijn we op weg naar nieuwe energie, een nieuwe spirit.

Gonnie BrughmansSTART TO RUN . START TO RUN FURTHER (10 KM) . FOOD

Super! 8 km gelopen in de bossen deze morgen. Niki houdt de pas erin!

Elke TobbackSTART TO RUN . START TO RUN FURTHER (16 KM) . ONE-TO-ONE . BOOTCAMP . START TO BIKE

Het concept “BodyNation BUITEN” vind ik echt geweldig. Ik sport graag in de buitenlucht en doe mee met de Start To Run. Niki rent met je naar het Trappistenbos en Drieboomkesberg voor een “run” van een uurtje. Ze geeft ondertussen supergoeie tips en tricks en houdt in het oog dat je techniek en ademhaling goed zitten. Op deze manier is lopen écht plezant. Op een zonnige dag als vandaag, vind ik het zelfs superjammer wanneer het uurtje voorbij is. Die 10 km loop je écht voor je het weet. Heerlijk!

Jill GeensSTART TO RUN FURTHER (10 KM)

Zeer professioneel! Super!

Kurt SterkensBODYFIT

Top begeleiding! De beste personal coach op vlak van functioneel trainen! Haar persoonlijke aanpak zorgt voor topresultaten. Bovendien is ze echt lief.

Leslie Van den BemptONE-TO-ONE

Niki zorgt met veel enthousiasme voor een haalbaar traject! Ze maakt een aangepast voedingschema en houdt rekening met je specifieke wensen. Dat is fijn als je graag geniet van een etentje met een lekker wijntje 😉 Ik spring op tijd even binnen bij haar om wat extra motivatie te krijgen.

Hanne BraspenningBOOTCAMP . FOOD

Ik ben nu 3 maanden aan het genieten van mijn lesjes bootcamp met Niki. Elke keer weer iets om naar uit te kijken. Lekker buiten in de tuin samen met andere dames je in het zweet werken terwijl je wat kan lachen en praten. En dit onder de topbegeleiding van Personal Coach Niki.
Onlangs heb ik gevraagd om samen mijn voeding te bekijken. Via een schema en Niki’s heldere uitleg op maat heb ik enorm veel bijgeleerd over wat voor mij belangrijk is. Ik heb nu een topcombi van gezond en bewust eten, af en toe ook genieten van een wijntje en samen frietjes eten met mijn kindjes. Ik ging op haar aanraden vervangen wat ik dacht dat zo gezond voor mij was (veel sojaproducten en veel noten eten) door evenzeer lekkere dingen maar beter voor mijn lichaam. Kortom: ze is een topcoach die topbegeleiding en oh zo funny bootcampsessies geeft.

Sandra VerdonckBOOTCAMP . FOOD

Wat een topcoach! Zij doet dit met hart en ziel en moedigt je steeds aan om het beste van jezelf te geven. En dat werkt! Ik had nooit gedacht dat ik sporten zo leuk ging vinden!

Elke VanuffelenBOOTCAMP . START TO BIKE . FOOD

Wil je graag terug “in shape” geraken, die eerste kilometers kunnen lopen of je lichaam eens goed laten werken tijdens een BootCamp? Slechts één adres: BodyNation bij Niki! Zij zorgt helpt je en doet dat met enorm veel passie, enthousiasme en positivisme. Dankzij haar motivatie verleg je je grenzen en bereik je je doel.

Judith TeunissenBOOTCAMP . START TO RUN . START TO RUN FURTHER (10 KM) . START TO BIKE . FOOD

Bedankt Niki! Dankzij u leef ik weer gezonder!

Kurt StijnenSTART TO BIKE . START TO RUN . FOOD

Topcoach Niki is iemand die 5 sterren verdiend. Dankzij haar voedingsadvies ben ik op één maand tijd bijna 5 kg kwijt! En dat terwijl ik nog nooit in mijn leven zoveel mocht eten. De lessen BootCamp zijn dan wel afzien maar ze geven zo’n superboost dat ik eigenlijk elke weekdag wel zou willen komen trainen. Bovendien zijn het toffe dames die op woensdagmorgen mee komen sporten. Ik kijk alweer uit naar de volgende les!

Lutgard OortsBOOTCAMP . FOOD

Nog niet één keer tegen mijn goesting geweest. Niki is een super enthousiaste en motiverende coach. Je ziet meteen resultaat als je haar voedingsadvies in combinatie met sporten volgt.

Valérie VerkooijenBODYFIT

Ik was echt geen fan van sporten tot ik hier terecht kwam. Ik voel me er echt goed bij! Niki is echt een topmadam, een supercoach met een luisterend oor. Ze is iemand die mee naar oplossingen zoekt als je niet alles mag eten. Het is niet altijd gemakkelijk maar we komen er wel. Super bedankt Niki dat je dit allemaal wil doen!

Daisy WillemssenBODYFIT . START TO BIKE

Top personal trainer! Niki is een power woman, super gemotiveerd, met kennis van zaken en ongelofelijk sympathiek. Samen met Niki bereik je je doel. Voeding , sport en Niki, dat is een top-combinatie. Zeker bellen!

Lynn Van KeymeulenBOOTCAMP . START TO RUN (16 KM) . START TO RUN (1/2) MARATHON . FOOD

Wonderbaarlijk hoe kleine aanpassingen aan je levensstijl je lichaam en gevoel zo positief kunnen veranderen. Ik ben oorspronkelijk geen fan van sporten maar na elke les van Niki voel ik me elke keer beter. Ook geweldig dat Niki aan huis komt. Door de goede begeleiding van Niki zie ik dat er een groot resultaat is. Ik voelde me eerst niet goed in mijn lichaam maar voel me nu veel zelfzekerder en ben zelfs blij met mijn lichaam. Bedankt Niki!

Fleur De StryckerBODYFIT . START TO BIKE

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
Als iemand je gemotiveerd krijgt, is het Niki van BodyNation! Ze straalt werkelijk energie uit, zodat je zin krijgt in bewegen! 5 sterren, dik verdiend!

Nils BeyersBODYFIT . START TO BIKE . START TO RUN

Zeer professioneel! Ik kom terug!

Evi De CeusterBODYFIT

Dankzij Niki vliegen die kilo’s eraf !!

Hilde DecosterBOOTCAMP

Als je de klik wilt maken naar een gezonde levensstijl, ben je bij Niki aan het juiste adres! Door haar professionele begeleiding, drijf je jezelf tot het uiterste! Hierdoor bekom je een zeer mooi resultaat!

Lien GillisBODYFIT

Dankzij Niki ben ik na mijn zwangerschap 20kg afgevallen. Een echte aanrader!!

Liesbet Van GriekenBODYFIT . BOOTCAMP

Hele enthousiaste lesgeefster, met veel humor en iedereen gaat volle bak!!!!

Mieke AntonissenBOOTCAMP . START TO RUN . FOOD

Na mijn 2 zwangerschappen had ik veel last van heup- en rugproblemen waardoor ik mij niet meer kon motiveren om te sporten. Dankzij Niki heb ik terug de zin gevonden om te bewegen en dit in combinatie met een gezondere levensstijl. Bedankt Niki om mij terug goed te doen voelen! En je energie en leuke babbels maken het afzien tijdens de sessies nog plezant ook 😉.

Elke WoutersBODYFIT

In februari ging ik de uitdaging van het BodyFit programma aan. En jawel! Enkele kilo’s lichter maar vooral centimeters kwijt. Het gevoel van strakker in het pak te zitten en conditie en kracht opgebouwd. Dit op een aangename gezellige manier met een toffe coach!

Anick De MeyBODYFIT - STARTTORUN

2,5 maand bezig en 9kg en 90cm kwijt…Wie moet ik hier nog overtuigen?? 😜💪

Karin DeryckBODYFIT – BOOTCAMP

2019: Sporten? Nope doen we niet graag. Kilo’s afvallen? No way kan ik niet. 2020: Sporten? Zeker 2 ker per week (met volle goesting)! Kilo’s afvallen? Absoluut! Ze smelten als sneeuw voor de zon! Dankzij Niki is sporten leuk en toegankelijk. Altijd een leuke babbel en plezier maken tijdens het sporten. Ze heeft me doen inzien dat sporten wel voor iedereen is. Zoek je een goede motivator om iets aan je conditie te doen? Dan ben je bij BodyNation aan het juiste adres!

Ann SeutensBODYFIT

12 weken geleden ging ik de uitdaging aan en schreef ik me in voor het programma BodyFit. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Ik wou graag een aantal kilo’s kwijt…check! Ik wou iets aan mijn conditie doen…check! En vooral ik heb iemand gevonden die mij daarbij het gepaste advies geeft en mij aanmoedigt om elke week mijn grenzen te verleggen. Bedankt Niki! Jij bent echt top!

Jelke LateirBODYFIT

Ik wou terug sportiever en gezonder in het leven staan, dankzij Niki heb ik de juiste weg gevonden. In bijna 2,5 maand ben ik 9kg afgevallen en ik zet mijn weg nog verder. Niki staat er steeds met een lach, kracht en veel positiviteit. Als ik geen opvang heb voor mijn kinderen mogen ze mee komen kijken en spelen in de tuin. Mijn 5 jarige zoon doet thuis al enkele bewegingen na. Niki bedankt voor alles.

An LenaertsBODYFIT – BOOTCAMP

Zeer persoonlijk en toegewijde aanpak op maat.

Irma LeysONE-TO-ONE

Super fijne dame!!!

Kimberly LaureysBODYFIT

Tijdens de lockdown van start gegaan met sporten in buitenlucht bij BodyNation. Sindsdien altijd aftellen om te gaan. Zeer vriendelijk, professioneel en tof team!! GENIETEN van begin tot einde 😀

Celeste PeetersSMALL GROUP TRAINING

Altijd een genot om te gaan sporten bij Niki. Het ganse corona jaar gewoon verder kunnen sporten outdoor, hoe super is dat!? En altijd met een smile en een leuke babbel. Doe zo voort!!

Inge BalzsBODYFIT

Als je een goede personal trainer zoekt, ben je hier op het juiste adres! Ik was een persoon welke niet echt tijd maakte voor sporten door een drukke job. Door de gedrevenheid en enthousiasme van BodyNation, werd dit een nieuwe wereld. Zoek je een personal trainer, maak dan hier een afspraak!

Joeri BastiaensBODYFIT

Tijdens corona heb ik via onze buren BodyNation ontdekt. Een zalige manier om in buitenlucht te sporten, onder begeleiding van zeer enthousiaste en professionele trainers. Het is een super persoonlijke manier van sporten, waarbij je zelf mee kan kiezen waarop je wilt focussen. Voor mij een totaal nieuwe manier van sporten, die echt effect heeft. Elke week iets om naar uit kijken!

Clarisse Van der PluymSMALL GROUP TRAINING

Altijd zeer fijn om bij Niki te gaan trainen. Gewoon in openlucht! Toffe babbels en goede aanmoedigingen! Je moet hard werken maar je krijgt er echt resultaat voor in de plaats! ❤️ Ik blijf komen om mijn lichaam op punt te houden! Bedankt Niki!

Evelien VerstrichtBODYFIT

Ik heb tijdens corona BodyNation ontdekt. Sindsdien heb ik al meerdere doelen bereikt en kijk er altijd naar uit op bij Niki te gaan sporten. Zeer professioneel en leuk team 😀

Julie WautersBODYFIT

BodyNation helpt je mee om gezonder door het leven te gaan, door intensief te sporten en aangepaste voedingsschema’s, afhankelijk van je eigen noden. Dit met aangename, vlotte begeleiding, het is elke keer een plezier om bij hen te gaan sporten. Niki houdt ook echt rekening met je niveau, niet bang zijn om te starten, het voelt elke keer fantastisch en je zal blij zijn met het resultaat. Ik ben helemaal fan!

YOUR Boutique ResidenceBODYFIT