fbpx

Particulieren.

Iedereen is welkom maar ik focus vooral op dames. Vanuit mijn eigen achtergrond begrijp ik hun leefwereld het beste. Ik stond immers vaak in hun schoenen! Daardoor bereik ik met hen vlotter resultaat.

Net bevallen? Last van nek of rug? Fibromyalgie? 65-plus? Ook voor u is gezond leven mogelijk! D.m.v. een speciaal aan uw noden aangepast trainingsprogramma gaan we voor uw goals.

Bedrijven.

Ook coaching op uw bedrijf is mogelijk.

  • tijdens de middagpauze: Bodyfit, Bodycamp, …
  • een orginele teambuilding

Betere sportprestaties leiden tot betere werkprestaties!

Scholen.

Vang de koude wintermaanden op en geef de kinderen door beweging kans om zichzelf op te warmen, uit te leven en na de middagpauze beter te focussen in de les.

Ook voor de sportdagen op uw school kunt u een beroep op me doen.

Coachees vertellen.

Voor de beste versie van jezelf, moet je bij BodyNation zijn.

Yentel ScheynenONE-TO-ONE . FOOD

Bodynation is geweldig. Wat wil een mens nog meer! Buiten met z’n allen gezellig sporten en een gezellig babbeltje erbij. Meer hebben we niet nodig!

Elke VerellenBOOTCAMP . FOOD

Mijn wekelijkse loopjes, ondertussen al flink wat kilometers, zijn hemels! Niki is een coach uit de 1000! Ze motiveert, inspireert en steunt je waar nodig. We spreken niet meer van een “Start to Run” maar wel van een flinke run door de heerlijke Trappistenbossen. Telkens weer ontdekken we een nieuw weggetje en ondertussen zijn we op weg naar nieuwe energie, een nieuwe spirit.

Gonnie BrughmansSTART TO RUN . START TO RUN FURTHER (10 KM) . FOOD

Super! 8 km gelopen in de bossen deze morgen. Niki houdt de pas erin!

Elke TobbackSTART TO RUN . START TO RUN FURTHER (16 KM) . ONE-TO-ONE . BOOTCAMP . START TO BIKE

Het concept “BodyNation BUITEN” vind ik echt geweldig. Ik sport graag in de buitenlucht en doe mee met de Start To Run. Niki rent met je naar het Trappistenbos en Drieboomkesberg voor een “run” van een uurtje. Ze geeft ondertussen supergoeie tips en tricks en houdt in het oog dat je techniek en ademhaling goed zitten. Op deze manier is lopen écht plezant. Op een zonnige dag als vandaag, vind ik het zelfs superjammer wanneer het uurtje voorbij is. Die 10 km loop je écht voor je het weet. Heerlijk!

Jill GeensSTART TO RUN FURTHER (10 KM)

Zeer professioneel! Super!

Kurt SterkensBODYFIT

Top begeleiding! De beste personal coach op vlak van functioneel trainen! Haar persoonlijke aanpak zorgt voor topresultaten. Bovendien is ze echt lief.

Leslie Van den BemptONE-TO-ONE

Niki zorgt met veel enthousiasme voor een haalbaar traject! Ze maakt een aangepast voedingschema en houdt rekening met je specifieke wensen. Dat is fijn als je graag geniet van een etentje met een lekker wijntje 😉 Ik spring op tijd even binnen bij haar om wat extra motivatie te krijgen.

Hanne BraspenningBOOTCAMP . FOOD

Ik ben nu 3 maanden aan het genieten van mijn lesjes bootcamp met Niki. Elke keer weer iets om naar uit te kijken. Lekker buiten in de tuin samen met andere dames je in het zweet werken terwijl je wat kan lachen en praten. En dit onder de topbegeleiding van Personal Coach Niki.
Onlangs heb ik gevraagd om samen mijn voeding te bekijken. Via een schema en Niki’s heldere uitleg op maat heb ik enorm veel bijgeleerd over wat voor mij belangrijk is. Ik heb nu een topcombi van gezond en bewust eten, af en toe ook genieten van een wijntje en samen frietjes eten met mijn kindjes. Ik ging op haar aanraden vervangen wat ik dacht dat zo gezond voor mij was (veel sojaproducten en veel noten eten) door evenzeer lekkere dingen maar beter voor mijn lichaam. Kortom: ze is een topcoach die topbegeleiding en oh zo funny bootcampsessies geeft.

Sandra VerdonckBOOTCAMP . FOOD

Wat een topcoach! Zij doet dit met hart en ziel en moedigt je steeds aan om het beste van jezelf te geven. En dat werkt! Ik had nooit gedacht dat ik sporten zo leuk ging vinden!

Elke VanuffelenBOOTCAMP . START TO BIKE . FOOD

Wil je graag terug “in shape” geraken, die eerste kilometers kunnen lopen of je lichaam eens goed laten werken tijdens een BootCamp? Slechts één adres: BodyNation bij Niki! Zij zorgt helpt je en doet dat met enorm veel passie, enthousiasme en positivisme. Dankzij haar motivatie verleg je je grenzen en bereik je je doel.

Judith TeunissenBOOTCAMP . START TO RUN . START TO RUN FURTHER (10 KM) . START TO BIKE . FOOD

Bedankt Niki! Dankzij u leef ik weer gezonder!

Kurt StijnenSTART TO BIKE . START TO RUN . FOOD

Topcoach Niki is iemand die 5 sterren verdiend. Dankzij haar voedingsadvies ben ik op één maand tijd bijna 5 kg kwijt! En dat terwijl ik nog nooit in mijn leven zoveel mocht eten. De lessen BootCamp zijn dan wel afzien maar ze geven zo’n superboost dat ik eigenlijk elke weekdag wel zou willen komen trainen. Bovendien zijn het toffe dames die op woensdagmorgen mee komen sporten. Ik kijk alweer uit naar de volgende les!

Lutgard OortsBOOTCAMP . FOOD

Nog niet één keer tegen mijn goesting geweest. Niki is een super enthousiaste en motiverende coach. Je ziet meteen resultaat als je haar voedingsadvies in combinatie met sporten volgt.

Valérie VerkooijenBODYFIT

Ik was echt geen fan van sporten tot ik hier terecht kwam. Ik voel me er echt goed bij! Niki is echt een topmadam, een supercoach met een luisterend oor. Ze is iemand die mee naar oplossingen zoekt als je niet alles mag eten. Het is niet altijd gemakkelijk maar we komen er wel. Super bedankt Niki dat je dit allemaal wil doen!

Daisy WillemssenBODYFIT . START TO BIKE

Top personal trainer! Niki is een power woman, super gemotiveerd, met kennis van zaken en ongelofelijk sympathiek. Samen met Niki bereik je je doel. Voeding , sport en Niki, dat is een top-combinatie. Zeker bellen!

Lynn Van KeymeulenBOOTCAMP . START TO RUN (16 KM) . START TO RUN (1/2) MARATHON . FOOD

Wonderbaarlijk hoe kleine aanpassingen aan je levensstijl je lichaam en gevoel zo positief kunnen veranderen. Ik ben oorspronkelijk geen fan van sporten maar na elke les van Niki voel ik me elke keer beter. Ook geweldig dat Niki aan huis komt. Door de goede begeleiding van Niki zie ik dat er een groot resultaat is. Ik voelde me eerst niet goed in mijn lichaam maar voel me nu veel zelfzekerder en ben zelfs blij met mijn lichaam. Bedankt Niki!

Fleur De StryckerBODYFIT . START TO BIKE

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
Als iemand je gemotiveerd krijgt, is het Niki van BodyNation! Ze straalt werkelijk energie uit, zodat je zin krijgt in bewegen! 5 sterren, dik verdiend!

Nils BeyersBODYFIT . START TO BIKE . START TO RUN

Zeer professioneel! Ik kom terug!

Evi De CeusterBODYFIT

Dankzij Niki vliegen die kilo’s eraf !!

Hilde DecosterBOOTCAMP

Als je de klik wilt maken naar een gezonde levensstijl, ben je bij Niki aan het juiste adres! Door haar professionele begeleiding, drijf je jezelf tot het uiterste! Hierdoor bekom je een zeer mooi resultaat!

Lien GillisBODYFIT

Dankzij Niki ben ik na mijn zwangerschap 20kg afgevallen. Een echte aanrader!!

Liesbet Van GriekenBODYFIT . BOOTCAMP

Hele enthousiaste lesgeefster, met veel humor en iedereen gaat volle bak!!!!

Mieke AntonissenBOOTCAMP . START TO RUN . FOOD